26231095_10215547886073191_4975956031326691425_n

Jeg er en ung kvinde, der bor sammen med mine børn og min mand. Jeg er ikke uddannet kunstner, men selvlært, og mange vil nok kalde mig for amatør kunstner. Jeg foretrækker, at kalde det kunster under udvikling, og den udvikling får i mulighed for at følge her på bloggen.

Jeg startede med at tegne sådan rigtig i 2012, da jeg blev psykisk syg. At tegne har hjulpet mig igennem de hårde perioder, og skabte ro når der ikke var andet der kunne. Det gav mig desuden noget at bruge tiden på mens jeg var sygemeldt. Det skabte tiden og muligheden, og har været med til at give mig troen på mig selv.

Jeg elsker både at tegne og male, og laver desuden gerne en hel masse andre kreative ting, allerhelst sammen med min søn, når han da kan lokkes til at være med.

Bestået

Jeg er typen, der altid har elsket at være kreativ og desuden lære nyt og gerne udfordrer mig selv. Det var også derfor jeg startede på et online tegnekursus i Januar 2016 som jeg heldigvis gennemførte og bestod i December 2016. At være med på det her tegnekursus, gav mig utrolig meget personligt. Jeg fik for alvor troen på mig selv, og fik også som kunster udfordret mine evner og fik en del at arbejde med.

Vil gøre opmærksom på at navnet på beviset ikke er korrekt. Jeg skiftede Pedersen ud med Hyldgaard i August 2016, da jeg blev gift. Det nåede dog ikke at blive ændret inden jeg fik beviset tilsendt.

Kontakt:

img_2373

Find mig på Facebook: Art’n’Decoration by Lærke Emilie
Se mit online-galleri og følg mig på Instagram: @artndecorationblog.com

Mail: artndecorationblog@gmail.com

På Facebook og Instagram kan du finde en stor del af mine tegninger og malerier.

Skulle du være interesseret i at købe et af dem så send gerne en PB eller kontakt mig via mail på Skriv gerne dit navn, evt tlf nummer, og hvad det drejer sig om, så kontakter jeg dig snarest muligt..