Om mig

Jeg er en ung kvinde, der bor nord for Randers sammen med mine 3 drenge og min mand. Jeg er ikke uddannet kunstner, men selvlært, og mange vil nok kalde mig for amatør kunstner. Jeg foretrækker, at kalde det kunster under udvikling, og den udvikling får i mulighed for at følge her på bloggen.

Jeg har altid være kreativ, men interessen for kunst startede omkring 2012, da jeg blev psykisk syg. At tegne har hjulpet mig igennem de hårde perioder, og skabte ro, når der ikke var andet der kunne. Det at skabe noget med mine hænder, gav mig noget at bruge tiden til, mens jeg var sygemeldt. Det at skabe kunst udviklede sig hurtigt og er gennem tiden blevet min passion.

Om min blog

Jeg startede min blog i 2016, da jeg blev godkendt til fleksjob og i en tid var jobsøgende. Jeg havde svært ved at finde ro ved bare at gå derhjemme, deraf opstod idéen om en blog, hvor jeg kunne dele mine kreative og kunsteriske sysler. Jeg elsker både at tegne og male, og er meget gerne kreativ på mange forskellige måder. Ofte sammen med mine drenge, når de da kan lokkes til at være med. Det ville jeg gerne dele med andre.

Med tiden er bloggen også blevet en del af mit kunstneriske virke og min personlige udvikling. Her på bloggen deler jeg også historierne bag mine malerier, den psykiske udvikling, hvordan kunsten og kreativiteten hjælper mig igennem de svære perioder, og meget mere.

Om min kunst

Hvad der startede som et hygge projekt, har hen over årerne min kunst udviklet sig yderligere. I dag bruger jeg meget min kunst til personlig udvikling, og omvendt personlig udvikling ved brug af kunsten og der kreative som virkemiddel.

I hvert af mine malerier og tegninger er en personlig historie. Et lille stykke af mig og den udvikling fra at være psykisk syg til at leve et liv i recovery med mine symptomer som følgesvend. Nogle af mine malerier skildrer også en del af mine drømme, mine udfordringer og mit håb for fremtiden.

Kontakt:

Find mig på Facebook: Art’n’Decoration by Lærke Emilie
Se mit online-galleri og følg mig på Instagram: @artndecorationblog.com

Mail: artndecorationblog@gmail.com

Skulle du være interesseret i at købe et af mine malerier/tegninger, så send gerne en PB via Facebook, eller kontakt mig via mail. Skriv gerne dit navn, evt tlf nummer, og hvad det drejer sig om, så kontakter jeg dig snarest muligt..

Udstillinger: