26231095_10215547886073191_4975956031326691425_nOm mig

Jeg er en ung kvinde, der bor sammen med mine 3 drenge og min mand. Jeg er ikke uddannet kunstner, men selvlært, og mange vil nok kalde mig for amatør kunstner. Jeg foretrækker, at kalde det kunster under udvikling, og den udvikling får i mulighed for at følge her på bloggen.

Jeg startede med at tegne sådan rigtig i 2012, da jeg blev psykisk syg. At tegne har hjulpet mig igennem de hårde perioder, og skabte ro, når der ikke var andet der kunne. Det at skabe noget med mine hænder, gav mig noget at bruge tiden til, mens jeg var sygemeldt. Det at skabe kunst udviklede sig hurtigt og er gennem tiden blevet min passion.

Om min blog

Jeg startede min blog i 2016, da jeg blev godkendt til fleksjob og søgte efter arbejde. Jeg bogstaveligt talt kedede mig ved bare at gå derhjemme, og da jeg altid har været kreativ, og ofte tænkt på at skrive om det, blev det opstarten på bloggen. Jeg elsker at både tegne og male, og er meget gerne kreativ på så mange andre måder jeg kan. Allerhelst sammen med mine drenge, når de da kan lokkes til at være med. Det ville jeg gerne dele med andre, hvilket også er en af grundene til at jeg startede min blog.

Med tiden er bloggen også blevet en del af mit kunstneriske virke. Og nu deler jeg også historierne bag mine malerier, den psykiske udvikling, hvordan kunsten hjælper mig igennem de svære perioder, og meget mere.

Om min kunst

Bestået

Jeg elsker at lære nyt og udfordrer mig selv. Derfor startede jeg på et online tegnekursus i Januar 2016 som jeg heldigvis gennemførte og bestod. At være med på det her tegnekursus, gav mig utrolig meget personligt. Jeg fik mere selvtillid, og fik også som kunster udfordret mine evner og fik en del at arbejde med.

Hen over årerne har min kunst udviklede sig yderligere. I dag bruger jeg meget min kunst i den personlige udvikling. I hvert maleri og tegning er en personlig historie. Et lille stykke af mig, mine drømme, mine udfordringer og mit håb for fremtiden.

Kontakt:

img_2373

Find mig på Facebook: Art’n’Decoration by Lærke Emilie
Se mit online-galleri og følg mig på Instagram: @artndecorationblog.com

Mail: artndecorationblog@gmail.com

Skulle du være interesseret i at købe et af mine malerier/tegninger, så send gerne en PB via Facebook, eller kontakt mig via mail. Skriv gerne dit navn, evt tlf nummer, og hvad det drejer sig om, så kontakter jeg dig snarest muligt..

Udstillinger: