Her gik jeg rundt på en lang sti af umulige veje, og anede ikke hvilken vej jeg skulle gå. Jeg var forvirret og tynget af mørke tanker. Mareridt forfulgte mig, og var godt i gang med at tage alt håb fra mig.

Midt i mørket mødte jeg kunsten. Som en skytsengel, der spredte sine arme, tog mig ind og sagde “Her kan du være dig”. Forvirret tog jeg imod. Forsigtigt prøvede jeg. Først med små forsigtige penselstrøg. Små klatter maling sirligt lagt som en pallette af nyt håb.

Med kunsten i hånden fulgte min skytsengel mig videre i min søgen efter livets rette vej. Gennem mørke og kulde. Gennem lys og varme.

På udviklingens snoede veje malede vi lyset frem, og kiggede vores masker i øjnene. En ny verden blev skabt. En verden af passion, glæde og håb. En verden, hvor farverne herskede og gav mig ny energi på min vej.

En dag spurgte skytsenglen kunsten “Hvad betyder det?” og kunsten svarede med sjælens farver. Sammen fandt de mening. Sammen fandt de fællesskab.

Med kunsten i hånden går jeg nu alene. Med større styrke og kraft end nogensinde før. Med den kreative kraft i hånden, tager jeg imod livet med åbne arme og giver kunstens kraft videre til dem, jeg møder på min vej. Sammen skaber vi magi.

Tak til dig, der gav mig kunstens magi og kreative kraft! Tak til dig, som er med til at skabe magien sammen med mig! Og tak til dig, der følger mig på min personlige kreative og kunstneriske udviklingsrejse!