Her på bloggen har der været stille siden vi trådte ind i 2023.. Det har der af flere forskellige personlige årsager, som ikke behøver at nævnes her, men lad os bare sige det ikke har været nemt at træde ind i et nyt år og overskuddet har været low… Når det er sagt, så er min kreative energi stor og modet på at fortsætte bloggen og udvikle den er enorm!

Årets mest populære kreative blogindlæg 2022

I året 2022 har over 4000 besøgt min blog! Af hjertet TAK for jer! I er med til at holde mit kreative drive oppe, og holde mig i gang.

Mine 5 mest populære blogindlæg i året der gik var:

Igen kan jeg kun sige TAK! Til dig der læser med, giver et like eller deler på sociale medier! Bare TAK!

Nyt år – nye tiltag ? måske ?

Jeg har haft en del tanker på det sidste omkring hvilken retning bloggen skal bevæge sig i. Hvad jeg gerne vil med den, hvordan den bliver brugt lige nu osv. Og hvilke ændringer der kunne være godt at kigge på. Blandt andet om jeg fortsat skal have fokus på DIY og små kreative gør det selv projekter, eller om mit fokus skal ligge mere på min kunst og den personlige udvikling. Mine små DIY projekter er populære, og jeg syntes heller ikke at de skal helt væk. Selv er jeg meget mere optaget af kunsten og hvad den kan, når vi snakker personlig udvikling.

Som det er lige nu stikker bloggen i to forskellige retninger, og jeg har en idé om at det blev mere samlet, uden at blive rodet, men også uden at miste alt det gode. Der er mange overvejelser, tanker og mange idéer (nogle bedre end andre, og nogle mere drastiske end andre) Det er svært for mig helt ned på det personlige plan, fordi det betyder så meget for mig. Min blog startede jo som et hyggeprojekt, og det skal det som sådan blive ved med at være. Men jeg kan også mærke at det er blevet mere seriøst for mig, og at jeg bevæger mig i en anden retning end mit udgangspunkt som jo handlede mest om at lave de små DIY projekter…

Måske 2023 bliver ændringernes år? Jeg ved det ikke hvad der kommer til at ske, eller om der kommer til at ske noget, men én ting er i hvert fald helt sikkert: I 2023 vil i fortsat kunne blive kreativt inspireret her på bloggen! 🙂

Mange hilsner Lærke Emilie Hyldgaard, artndecorationblog.com