Kreativ med børn - lav selv små juletræer

Det er december og julen nærmer sig. Snart har børnene juleferie, og så er der jo masser af tid til kreative aktiviteter. Hos os gælder det altid om at finde noget som alle kan være med til, og som heller ikke kræver meget meget materialemæssigt.

Her har de 2 små været kreative, og lavet små juletræer ud af toiletpapirsrullen.

Sådan laver i små kreative juletræer:

  1. Rullen klemmes sammen, så den bliver flad
  2. Tegn dit juletræ – husk at kanten fortsat skal hænge sammen, så dit juletræ ikke vælter, når du folder rullen ud igen.
  3. Tegn og dekorer dit juletræ
  4. Fold ud og færdig! 🙂

Syntes i det var nemt? og er i slet ikke færdige med at være julekreative ? Så er i velkomme til at blive inspireret af endnu et af mine blogindlæg med en nem kreativ juleaktivitet “Sy snemænd – en kreativ juleaktivitet!

… og fra mig til dig; Rigtig Glædelig Jul