Sy Snemænd - Kreativ jul

Lav nemt disse skønne kreative snemænd. Til denne kreative aktivitet kan ALLE være med. Både store som små børn, de kreative og de knap så kreative. At lave de her fine kreative snemænd er nemlig super nemt, og det kræver ingen sne. Du skal kun bruge pap, saks, garn og en hullemaskine.

Jeg vil gerne sy en snemand – hvordan gør jeg ?

  1. Klip 2 (eller flere) runde cirkler i pap.
  2. Lav huller i pap cirklerne med en hullemaskine.
  3. “Sy” med garn gennem hullerne.
  4. Sy cirklerne sammen og tegn øjne, næse og knapper. Har du lyst til at gøre din snemand mere festlig? Du kan nemt dekorere snemanden med alt lige fra glimmer og palietter til klistermærker og perler. Kun fantasien sætter grænsen!
  5. Sæt til sidst en snor i til ophæng.
Sy snemænd - kreativ jul

En rigtig skøn kreativ aktivitet i julen, som hele familien kan hygge om og som kan være med til at skabe den helt rigtige julestemning i hjemmet.

Snemændene kan pynte fint på juletræet. Et år havde vi et anderledes juletræ, et Kreativt anderledes juletræ – og det kan bruges igen næste år!

Sy snemænd - kreativ jul

Kreativ og forbedring af finmotorikken

Her har mine 3 årige drenge været i gang med at sy snemænd. De elskede det. De var sjovt at skulle bestemme en farve, og bruge sin kreative tankegang. Derudover var det en god øvelse for finmotorikken at skulle få garnet gennem hullerne og fange snoren på den anden side.

Kreativitet kan på mange måder være med til at forbedre finmotorikken hos de små og øge deres kreative tankegang. Herhjemme er de især glade for at lave Hama perler, tegne og klippe samt lege med klistermærker. Alt sammen kreative aktiviteter der er med til at forbedre finmotorikken, og nu kan jeg tilføje hul-pap syning (eller hvad med nu skal kalde det) til listen over kreative aktiviter som de syntes er sjovt, og som heller ikke kræver det vilde indkøb af materialer.

God fornøjelse!