Nem DIY robot

Robotter! De er henover de sidste par år, blevet en stor del af vores hverdag. Robotplæneklipperen har i særdeles vundet indpas her i hjemmet, og begejstringen er stor hos vores 2 drenge på 3 år når den tager turen hen over græsplænen. Robot begejstringen vil ingen ende tage, så selvfølgelig skulle vi da prøves at lave en robot, en meget simpel en af slagsen. Faktisk kan den ALT og ingenting! Hos denne robot er det nemlig fantasien der bestemmer hvad den kan og ikke kan.

LAV DIN EGEN DIY FANTASI ROBOT

Du skal bruge: en træklods (som alternativ kan en mælkekarton og bruges) tusser, maling eller lignende til at dekorere med. Vi har brugt Molotow one4all tusser. Skal din robot være lidt mere avanceret, kan du lade kreativiten flyde og dekorere den med alt muligt, som fx knapper, klistermærker, perler osv.

DIY Robot

Sådan laver du din egen kreative robot:

  1. Skær et stykke træ klods (evt find noget brugt) .Størrelsen er fuldstændig valgfri! (som alternativ kan man bruge en mælkekarton, vær dog ekstra obs på grundig rengøring og tørring af denne, samt muligheden for leg begrænses en del, hvilket er min grund til valget faldt på at bruge et stykke træ til dette kreative projekt)
  2. Tegn, mal og vær kreativ med din klods. Som tidligere nævnt brugte vi Molotow one4all tuscher, da de kan tegne på ALT! Tror du ikke på mig? Så læs mere her! Som alternativ kan du bruge både akrylmaling, poscatusser eller bare helt almindelig tusser.
  3. Giv din kreative robot øjne og mund, evt arme, ben, måske endda også vinger og knapper!
  4. Lad din robot tørre.
  5. FÆRDIG! og robotten er klar til leg! Eller bare som skøn dekorativ genstand på børneværelset.
NEM DIY ROBOT

Bliv inspireret til at lave flere nemme kreative aktiviter til børnene