Er du også træt af hvide vægge?

Efter at have boet i lejlighed i 10 år?! er jeg blevet virkelig træt af hvide vægge! Jeg vil gerne have farver! Og gerne masser af dem! Samtidig ønsker jeg jo heller ikke at det skal ligne Palles cirkus, men jeg er virkelig træt af hvide vægge.

Så nu har jeg malet en væg! Nogle vil sikkert syntes den er super grim, og skal jeg være ærlig så vidste jeg sq ikke helt hvad jeg skulle sige til den, da jeg lige var færdig. Men den har vokset på mig, og jeg er blevet vild med den! Nok mest fordi ingen andre har en magen til! Og når jeg ikke gider at se på den mere, så kan jeg sq male den over igen!

Så kom i bare i gang derhjemme med at male på væggene! Det kan jo bare males over igen! Okay måske skal du lige tænke dig om 2 gange før du bare maler på livet løs. Mest for din egen skyld. Du vil jo stadig gerne have et hjem, hvor du faktisk har lyst til at invitere folk på kaffe.

Inden du er kreativ og maler dine vægge, skal du tænke over:

  1. Afdækning og malertape. Seriøst mega vigtigt! Selvom afdækning er den kedeligste og knap så kreative del ved at male, så gør det dit arbejde nemmere i sidste ende, og du gider virkelig ikke skrabe maling af dine gulve.
  2. Lav en prøve på mønster, farvevalg osv. Det er pænt øv, at have en kreativ idé i hovedet, som ikke kan lade sig gøre i praksis, udelukkende fordi egne kreative evner ikke rækker til det ønskede.
  3. Tænk over om det ønskede matcher rummet og evt de tilstødende rum. Vi har fx valgt en farve der går igen på 2 af værelserne, og matchet op med en blå og kobber farvet.
  4. Til sidst: Bruger du flere farver så husk at lade farven tørre grundigt inden du lægger en ny farve på, så du ikke gnider farvene sammen.
  5. God fornøjelse med kreativitet!

Skulle du sidde og tænke, at du vildt gerne vil have kreativitet og farve på væggene, men tør ikke springe ud i det, eller måske er du en af dem der bare slet ikke er så kreativ. Så fat mod! Der findes virkelig mange hjemmesider hvor du kan købe nogle super fede wallstickers lige til at sætte på væggen. Helt uden af skulle male, og du sparer alt det kedelig afdækningsarbejde! En løsning jeg selv har valgt på børnenes værelse.