Nu er det vist efterhånden ved at været noget tid siden at jeg lovede jer et kig ind i mit Atelier. Som tidligere skrevet flyttede vi i hus i december, og ja det tager altså tid at komme ordentligt på plads.

Da mit krea rum/Atelier også fungere som en salgs depot/opbevaringsrum har rummet en tendens til at blive ramt af rod. Ikke den gode kreative rod, men den irriterende rod af slagsen. Jeg har blandt andet en kummefryser stående, og en hel masse kasser, kufferter og juleting… Derudover har jeg også besøg af et hundebur og et par pakket fliser… Rummet bliver altså brugt til mange ting.. Men…

VELKOMMEN TIL MIT ATELIER/KREA RUM

Mit Atelier

Sådan her ser det så altså ud ind til videre. Som i kan se er der heldigvis også en masse dejligt kreativt rod, og gang i en hel masse kreative projekter.

Drømme og fremtidsønsker…

I fremtiden håber jeg at rodet og fryseren kommer væk. Det kreative rod får lov at blive, men jeg håber jeg en dag får lavet et rigtig Atelier. Et helt rum til kreativitet og hygge. Et sted med mulighed for at have besøgende, og måske endda holde det åbent som mit eget lille mini galleri. Men Rom blev ikke bygget på en dag, og det gør mit mini galleri heller ikke. Så indtil videre, må jeg nøjes med den ene halvdel af rummet, og det fungerer heldigvis også rigtig godt.

Den BEDSTE opbevaring til KREA ting

… og en af mine ynglings ting i hele rummet er min opbevaringstavle fra IKEA. Den er simpelthen genial, super simpel og lækker at se på. Her er plads til mine pensler, malerbøtter, sakse, lim og andre dimser der er rare at have lige ved hånden når man maler. Der smarte er at man kan tilkøbe lige de dele (hylder, kroge etc.) man har brug for, og man kan dermed tilpasse den til det behov man står og har. Min opbevaringstavle gør det bare super lækkert og nemt at finde lige det jeg har brug for.

Udover min opbevarings tavle er jeg også blevet rigtig glad for at kunne opbevare en stor del af mine KREA ting i den gamle købmandsdisk/kommode med de mange skuffer. Det var lidt et tilfælde, for den var egentlig på vej ud efter at have ageret puslebord. Indtil min mor nævnte at hun brugte hendes til opbevaring af garn. Den fik derfor lov til at komme på prøve og jeg endte med at blive vildt overrasket over hvor meget “de små” skuffer faktisk kan rumme. Nu er jeg super glad for at jeg beholdte den, og som opbevaringsløsning fungerer det bare!

Derudover rummer mit Atelier:

  • Et kæmpe skrivebord med hæve-sænke funktion, der giver mig mulighed for at både kunne stå og sidde ned, når jeg er kreativ, hvilket bare er en kæmpe luksus.
  • En lille rumdeler til alle mine KREA bøger, som jeg ofte finder inspiration i.
  • Et par hylder til opbevaring af færdige kunstværker. Flere af mine malerier, står så jeg kan nyde dem og bruge dem til inspiration. Andre er gemt væk.
  • … og så lige en masse rod…..

Nu skulle man tro, at jeg havde ALLE mine male/tegne/krea ting samlet derude. Det var også planen. Men der har allligevel sneget sig en del ind i stuen og på mandens kontor. Det hænger muligvis sammen med at rummet ikke er en del af vores hus, men et rum for sig selv. Da jeg gerne bruger tid om aftenen på at tegne, er det rart også at være kreativ og samtidig være sammen med familien. Jeg er ikke sikker på manden er fan altid, men jeg er nu selv overbevist om at det er godt for både ham og mig, at jeg har forskellige kreative projekter at kaste mig ud i.