Streetart eller grafitti som det også kaldes pryder ofte byens bygninger og broer. Vi møder det ofte på vores vej til skole, arbejde eller fritidsaktiviteter. Gadekunsten, der forarger og på en og samme tid nemt kan drage os mod en anden verden. EN ULOVLIG VERDEN!

Som et meget kreativt tænkende individ må jeg altså sande at uanset hvor fristende det kunne være at male en hel bygning, så er grafitti altså hærværk og møghamrende ulovligt, så lad nu bare vær’! (medmindre du altså har lavet en aftale med ejermanden af den bygning, tog etc, så er det selvfølgelig noget andet, men som udgangspunkt er det altså ulovligt!)

Skulle du nu lige som mig sidde med lysten til at udfolde din kreativitet på de fristende toge, kan det faktisk godt lade sige gøre, helt lovligt! Du kan iøvrigt sidde hjemme i din stue i ro og mag, og skal altså heller ikke bekymre dig om at få kolde fingrer (eller løbe fra politiet for den sags skyld) Du kan simpelthen lave det som en lille hyggelig kreativ aktivitet for dig og børnene på en kold regnvejrsdag. Og så kan i jo samtidig tage en snak om hvad forskellen på grafitti og streetart egentlig er. Hvad er i dine øjne/dine børns øjne kunst og hvad er hærværk?

Kreativ aktivitet - Molotow mini subwayz

Til denne kreative aktivitet skal du bruge: Molotow minisubwayz og tusser, akrylmaling eller hvad du nu ligger inde med. Jeg kan dog varmt anbefale dig at tage et kig på Molotows One4all tuscher. De er bare super nemme at bruge, og kan bruges til at tegne på alt lige fra sten og stof til glas og møbler. Det er de tusser min søn og jeg har brugt til at tegne med på togene. Vil du gerne vide lidt mere om hvad du kan bruge dem til kan du læse mere om dem i mit blogindlæg Sæt farve på dit hjem med Molotow

Molotow mini subwayz er altså navnet på de hyggelige toge. De er lavet i stærk pap og ankommer med folde vejledninger, så du og børnene uden problemer kan tegne og udfolde jeres kreative evner på de skønne mini subwayz.

Vejledningen er nem at følge, og selvom det er fristende at folde de små toge med det samme vil jeg (som vejledningen også anbefaler) anbefale at tegne det motiv i ønsker på toget først. Det er bare meget nemmere at tegne på en plan overflade, også selvom det kan virke lidt mystisk. Til gengæld giver det et fantastisk resultat, når toget bliver foldet. Det er her vores lille hjemme streetkunstværk rigtig kommer til sin ret.

Jeg var ret spændt på om det kunne fange min dreng. Han er 10 år, og har fået en skør idé om at han bestemt ikke er kreativ. Men han brugte over 2 timer (?!) på hans kunstværk, der nu pryder skrivebordet på værelset. Han var faktisk meget i tvivl om hvad han skulle tegne på sit tog, derfor snakkede vi meget om graffitti og kunst, og så billeder på nettet som eksempler. Da hans store interesse er Gaming og CounterStrike blev det temaet 🙂

Molotow mini subwayz

Molotow mini subwayz er altså en super skøn og hyggelig kreativ aktivitet for store og små. Jeg tror alle kreative legebørn kan være med på dem her. De er en rigtig skøn og oplagt kreativ aktivitet til efterårsferien. Man kan sige at togene er lidt dyre i indkøb, men jeg vil så også slå et slag for at det er god kvalitet, og man kan mærke og se der er gjort noget ud af detaljerne. Desuden er togene bare en super fed anderledes ting at have stående. Det giver indretningen i hjemmet et råt look, der matcher nutidens mode og efterårets varme farver.

Mangler du inspiration til kreative aktiviteter på de kedelige regnvejrsdage? Så kan du finde inspiration i mit blogindlæg 11 kreative ting du kan lave sammen med dine børn i ferien

Tak fordi du læste med 🙂

Dette blogindlæg er lavet i samarbejde med Stelling.dk