DIY Pokemon legekuffert

Lad pokemon universet komme til live med denne DIY Pokemon legekuffert. Pikachu og alle de andre pokemons kan nu få deres helt egen legeplads uden at det koster en halv bondegård! (og vi kan vist hurtigt blive enige om at pokemon er ret dyrt i forvejen?!) Min store dreng elsker pokemon og har da også efterhånden en ret stor samling af diverse pokemonkort og pokemon figurer. Da jeg før har lavet en LEGO legekuffert til at tage med på tur var det også oplagt at lave en legekuffert til de små pokemons.

Du kan selvfølgelig sagtens bare gå ud og købe den originale Pokemon Playset bag til den nette sum af 500,- kroner!? Men denne DIY legekuffert er altså både sjov, billig og nem at lave til den lille Pokemon elsker.

Du skal bruge: Et styk Pokemon tinkuffert (evt kan en papkasse eller anden pap/metal kuffert bruges), limpistol, saks, akrylmaling, pap, små sten og 1-2 pakke skuresvampe

Og selvfølgelig de små legesyge pokemon figurer

SÅDAN LAVER DU DIN EGEN DIY POKEMON LEGEKUFFERT

  1. Klip et stykke pap til bunden af legekufferten. Tegn og Dekorer med skyer, balloner, bjerge eller hvad du nu eller har lyst til. Det skal som udgangspunkt bare kunne fungere som en inspirerende baggrund til dit barns pokemon verden.
  2. Lim baggrunden fast med limpistol i bunden af legekufferten.
  3. Klip den ru side (den grønne side af skure svampen) af. Det skal bruges som græs, og limes på undersiden af låget (se billederne længere oppe)
  4. På græsset kan du nu lime små sten, tegne en battle arena eller hvad du nu har lyst til. Du kan bruge rester af skuresvampene (den gule del) til at lave græstotter eller som jeg har gjort, klippe og male en vandportal (/vandfald)
  5. Klar til leg!

Det kræver en lille smule tid og kreativ snilde at lave sin egen DIY legekuffert, men så er det også nemt at have ynglings legetøjet med på farten. Jeg har tidligere lavet denne DIY LEGO kuffert som også stadig er et kæmpe hit, når vi skal på længere ture.

Siden er jeg faldet over mange forskellige sjove, skønne og kreative udgaver af legekufferten, og det er kun fantasien der sætter grænsen. Man kan simpelthen lave alt muligt. Personligt er jeg dog ret vild med de muligheder de billige skuresvampe giver, i forhold til hvor nemt det er at opbygge forskellige landskaber, der kan inspirere børnene til leg. Derudover syntes jeg i øvrigt at legekufferten er genial at have med på ferie, til familiefester osv. da børnene kan sidde og lege stille og roligt, og legetøjet ikke fylder hele bilen.

Interesseret i flere skønne DIY legetøj og aktiviteter/underholdning til børn?

Tak fordi du læser med 🙂