En babynest er meget populær til de helt små. Babynesten giver de helt små babyer en tryghed og jeg har da også været rigtig glad for de 2 babynest fik. Lige indtil et uheld i med vaskemaskinen rev bunden af. Øv bøv og gode råd var dyre! Selve “slangen” var intakt og kunne bruges som sengerand, men den kunne ikke længere sælges videre som babynest, når den tid kom at de små ikke længere kunne sove deri.. Som alle der selv har børn ved, så vokser de små babyer bare rigtig hurtigt. Og den tid kom, hvor “slangen” blev kastet på gulvet og måtte ud af sengen. Jeg syntes ærlig talt bare, at det var ærgerligt bare at smide babynesten ud. Den skulle da genbruges til et sjovt projekt!

En baby tumle DONUT!

Tumle legetøj er ekstremt populært for tiden, specielt fordi børn i alle aldre kan være med, og ikke mindst godt for motorikken. Det var da også de populære Bobles, der i deres sortiment netop har en tumle donut, der gav mig idéen til hvad min babynest slange skulle bruges til. Jeg tænkte, at sådan én tumle donut måtte jeg da finde ud af at kunne lave selv!

Genbrug babynest - lav en tumle donut!

Så det gjorde jeg!

Til din DIY baby tumle donut skal du bruge: En gammel babynest (evt senge slange eller sy en slange selv), nål og tråd

Sådan laver du nemt den egen DIY tumle donut til baby!

  1. Først og fremmest skal du sørge for at klippe madrassen fra babynesten, så du kun har selve “slangen” tilbage.
  2. Rul derefter slangen, så den får form som en cirkel (donut).
  3. Sy kanterne sammen fra midten og ud. Det kræver lidt kræfter at holde den sammen, så et par sikkerhedsnåle er en god hjælp.
  4. Færdig, du har nu lavet den skønneste DIY tumle donut!
Skønt med hygge på de nye DIY tumle donut!

Og ungerne elsker deres nye tumle donut! Den bliver både brugt til at stå på, hoppe ned fra, trille med, og lige så ofte brugt til hygge både af små og store.

Elsker du også at genbruge og lave ting som børnene kan få glæde af? Så kan det være du er interesseret i at læse se flere ting jeg har lavet til eller sammen med børnene.

Du kan for eksempel genbruge de gamle legetøjsdyr til en sej knagerække, eller lave en lampe af det gamle legetøj. Du kan også genbruge det gamle slips eller lave en båd af mælkekartoner.

Tak fordi du læste med!