Jubii – Ja du har læst helt rigtigt! Jeg starter det nye år ud med at udstille et udpluk af mine malerier og tegninger på udstilling hos Psykiatriens hus i Randers.

I anledning af Recoveryskolens katalog konkurrence (læs mere her) har alle der har indsendt billeder til konkurrencen mulighed for at udstille deres malerier og tegninger til en fælles udstilling ved Psykiatriens hus i Randers fra den 15. JANUAR TIL DEN 30. JANUAR 2020 – og jeg glæder mig sindsygt meget!

Specielt fordi jeg er så heldig, at mine malerier og tegninger blev udvalgt til at komme med i Recoveryskolens kursus katalog foråret 2020 – og jeg i den anledning får lov til at udstille mine malerier i en lille special udstilling.

img_20200106_0946096954014957902377288.jpg
UDSTILLING PSYKATRIENS HUS RANDERS 15. – 30. JANUAR 2020 – snart klar!

Men…

Det er også angst provokerende for mig at skulle udstille mine malerier. Jeg har kunnet mærke det hele juleferien. Hvordan det bygger sig op, og sætter sig som en klump i halsen. Angsten for ikke at være god nok. Angsten for ikke at kunne klare det. At angsten for at udstille stresser mig så meget at jeg bliver nødt til at sige STOP – Jeg kan ikke mere.  Jeg har oplevet det før. Ikke fordi det gør det meget nemmere, for jeg har endnu ikke fundet en måde at fjerne angsten.

Når min angst kommer, bliver jeg også stresset. Jeg stresser over alle mulige små ligegyldige ting, som jeg normalt ikke stresser over. Endnu engang udløser den stress så endnu en angst reaktion. Samtidig bliver jeg stædig. Og det er min stædighed der gør at jeg ikke smider hele pisset på gulvet og siger stop. Min angst skal ikke bestemme over mig. Den vil altid følge mig, men den skal ikke bestemme over mig. I hvert fald ikke i denne her omgang.

At skulle udstille mine malerier er sårbart for mig. Sårbart fordi hver enkelt maleri er et lille stykke af mine tanker, mine drømme, min historie. Derfor kommer angsten også. Fordi det er sårbart. En sårbarhed som de færreste kan se. En sårbarhed som de ikke kan forstå. En sårbarhed som er så vigtig at vise og fortælle om, for at bryde tabuet om psykisk sårbarhed – og vise den kreative vej til recovery.

PS: Hvis du ikke kan nå forbi min udstilling kan du finde et udpluk af mine malerier i Recoveryskolens kursuskatalog forår 2020 

Eller du kan besøge mit online galleri på Instagram

TAK fordi du læste med!