At vokse - et maleri om en personlig udviklingsproces. Om at blive et år ældre, og nå en milepæl.

“At vokse” er et personlig udviklings proces billede, der kun har været 6 måneder undervejs.

Processen er startet til min 25 års fødselsdag! Jep så blev man rigtig voksen! 25 år er sådan lidt en milepæl i ens liv – det var det i hvert fald for mig! Det er for mig den alder hvor man som minimum skal have en ide om hvilken vej man skal i livet både i forhold til familie og karriere. Jeg har altid gået en omvej, og det er okay, men jeg er så heller ikke endt der hvor jeg troede jeg skulle hen fra start af (men mon ikke vi alle sammen har haft det sådan på et tidspunkt?!). Meget af tiden har jeg faktisk heller ikke haft nogen anelse, om hvilken vej jeg faktisk skulle gå. Det har ofte været tilfældigheder, mennesker omkring mig der har skabt muligheder, og ikke min egne ønsker som har præget mit liv, men nok specielt præget min ultra korte “karriere”.

Derfor er det faktisk er et meget sigende maleri for min situation lige nu. Jeg vokser! Ikke kun fysisk på grund af min tvillinge graviditet, men også psykisk. Faktisk vokser rigtig mange ting omkring mig. Psykisk er der sket rigtig meget de sidste par måneder. En del er at jeg er gravid og jeg mentalt forbereder mig på det at skal være mor igen. En anden del er at jeg har haft mine billeder udstillet i 3 måneder, hvilket også satte gang i rigtig mange tanker omkring fremtiden og mine drømme – Udstillingen og min tanker kan du i øvrigt læse lidt om her..

Det er lige netop tankerne om fremtiden som jeg vokser med. Tanker omkring hvem jeg er som menneske, og hvem jeg gerne vil være. Hvad er det i bund og grund JEG gerne vil lave i fremtiden?! Nogle har måske allerede har opdaget nogle ændringer her på bloggen. Der er blandt andet kommet en helt ny kategori/menu! – Kunst og personlig udvikling! Det er et skridt i den retning jeg gerne vil med bloggen i fremtiden. Det betyder ikke at i skal undvære de andre kreative ting, bare at der fremover også ville komme lidt flere personlige ting om hvordan jeg bruger kunst i min personlige udvikling og i min hverdag. En hverdag der til tider er præget af mange tanker og udfordringer. Det er et punkt som betyder rigtig meget for mig, fordi jeg selv har god gavn af at bruge det det kreative og kunst, når jeg har det svært eller spekulerer for meget. Mit håb er at jeg ved at dele mine erfaringer og tanker, kan hjælpe andre. Diagnose eller ej så kan livet nemlig blive svært for alle, og her kan det at udfolde sig kreativt på den ene eller den anden måde være en hjælp til at forstå sig selv og ens reaktioner bedre at kende.

Jeg håber du fortsat har lyst til at læse med 😉

Følg med på Facebook eller Instagram!