Der er ingen tvivl om at, det er vigtigt med underholdning til børnene når man skal køre langt på ferien. Selvom man holder pauser, eller barnet måske sover noget af vejen, og man har tabletten/ipaden inden for rækkevidde som nem underholdning, har børn stadig bare brug for at lege. Denne DIY bilbane giver barnet mulighed for at være underholdt og lege, på trods af at skulle sidde i en bil i mange timer.

img_2275
DIY bilbane – underholdning til børn på bilferien

Det skal du bruge: Lege/tegnebakke fra Thansen (kan købes for 149,-), bilbane tape (kan købes i Tiger til en 10,- for 4 meter), evt glimmer eller sort tape og posca tusser 

Sådan laver du din DIY bil bane til bilferien

Det er ganske nemt og tager ikke mere end et kvarter.

Du sætter blot bil bane tapen fast, som den bane du ønsker. PAS PÅ ikke at komme for tæt på kanterne.

Du kan evt få inspiration på Google, hvor du også kan købe bil bane tape, og få inspiration til hvad du skal bruge eventueller rester til.

Jeg har for at sikre at bilbanen sidder ordentligt fast, tapet efter med en fin glimmer tape, her kan en ganske almindelig sort tape også bruges.

TIP: Det er vigtigt at tapen overlapper hinanden fx ved sving og kryds, og sørge for at glatte bilbanen med dine hænder, for at sikrer at den sætter sig ordentlig fast. Da bilbanen skal sidde fast på stof kan det godt drille lidt. Jeg vil dog anbefale at lægge den i pres et par dage efterfølgende, det er en god hjælp til at tapen ikke slipper.

img_2273
DIY bilbane – underholdning til børn på bilferien

Har du lyst til at lave et parkerings areal? 

Fastgør blot 2 stykker tape ved siden af hinanden, og marker de hvide streger op med en hvid posca tusch, og skriv P for parkering mellem stregerne. Så kan bilerne nemt køre hen og parkere.

For at sikre legen og underholdningen på bagsædet er i top, kan det være en rigtig god idé at købe et par nye biler, som kan gives som en lille gave på rejsen. Og hvem elsker ikke at få en lille  overraskelse på vejen?

DIY bilbane til bilferien og den lange køretur er super smart, da ungerne også sagtens kan bruge legebakken til at tegne, læse eller spille et spil, og så er der også plads til at den kan holde tabletten/ipaden.

Kør-selv ferie – Underholdning til børnene på bagsædet:

 

Rigtig god ferie – og god køretur