Som nogle allerede ved kører familien og jeg på bilferie, og når man skal sidde i cirka 8 timer i en bil med en dreng på 7 ½ år, kan tiden og blive rigtig lang! Og der skal selvfølgelig underholdning ferien og den lange køretur.

Jeg faldt over denne DIY LEGO kuffert på appen Pinterest, og måtte bare lave den til vores ferie. Den er simpelthen super smart, og nem at have med som underholdning på rejsen, da den ikke fylder særlig meget. Og den var også nem at lave.

img_2277
DIY LEGO kuffert – Perfekt underholdning til børn på rejsen

Du skal bruge: En lille kuffert evt. en af de små metal madkasser, en lego plade (køb gerne en brugt, da den skal klippes i), en limpistol, og lidt lego. 

Sådan laver du din DIY LEGO Kuffert:

  1. Klip LEGO pladen til så den passer i kufferten. Du kan bruge en af de store LEGO plader. Jeg har brugt 2 små, som jeg klippede til, de passede bedst i størrelsen, men det kommer helt an på hvilken størrelse kuffert du har. Min LEGO kuffert er en lille metalkuffert, der engang var strømper i, den er på størrelse med en madkasse.
  2. Lim med lim pistol den til klippede LEGO plade på låget af kufferten, og lim ligeledes nummer 2 plade op mellem siderne på kufferten – ligesom på nederste billede. Sørg for at lim pistolen er meget varm, da den lyn hurtigt størkner når den rammer metallet – evt kan der limes efter med sekundlim.
  3. Du kan bruge eventuelle resterne fra din plade til at lime oven på kufferten eller på siden, det indbyder børnene til at bruge sin kreativitet og bygge ovenpå kufferten og ikke kun bygge på pladen.
  4. Fyld din DIY LEGO kuffert med LEGO – og du er klar med underholdning til bagsædet, når ungerne begynder at kede sig.
img_2279
DIY LEGO kuffert – Perfekt underholdning til børn på rejsen

Jeg har i hvert fald en dreng, der glæder sig rigtig meget, ikke kun til ferien, men også til køreturen og til at lege med sin LEGO kuffert, og når ferien er slut, kan han sagtens have den med mange andre steder hen, fx når vi skal til en konfirmation, barnedåb, fødselsdag eller lignende, hvor der kan være fare for kedsomhed, eller når man syntes tabletten er blevet brugt lidt for meget.

TIP: DIY LEGO kufferten kan også sagtens gives som en kreativ gave til børn.

Rigtig god fornøjelse – og god ferie