Det er altid lidt svært når ungerne vokser fra deres legetøj, men meget af det kan du selv give nyt liv og genbruge i indretningen på det “store” barns værelse eller andre steder i huset.

a73e50d0-7be5-4e71-948f-aab8c8d9de04
DIY genbrug de gamle legetøjsdyr til en sej knagerække

Her har jeg genbrugt et par stykker af knægtens gamle plastik dyr til en super sej knagerække, som jeg bagefter måtte hænge op på hans værelse til kasketter og trøjer. Nej den måtte mor her altså ikke selv beholde! Og som knægten sagde “Det er jo mine dyr mor!” og han har da evig ret. Men den ville nu altså have set cool ud i entréen eller på badeværelset! 

Du skal bruge:

  • Et langt stykke træ – en planke eller lignende.
  • Plastik legetøjsdyr
  • Sav, skruer, og boremaskine
  • Hobbylim
  • Evt – lidt maling.
img_1788
DIY genbrug de gamle legetøjsdyr til en sej knagerække

Step 1: Find eller sav et stykke træ i en passende længde, puds evt med sandpapir inden du maler træet i de farver du ønsker. – Jeg har brugt et stykke træ fra et gammelt stakit, jeg fandt smidt på en gå tur, så det behøver ikke være noget du går ud og bruger en masse penge på, måske en ven har et stykke træ liggende du kan bruge?

Step 2: Sav dyrene over på midten og mal dem hvis dette ønskes. Jeg har både brugt hovederne og numserne, da jeg havde et rimelig langt stykke træ, men du bestemmer helt selv.

Step 3: Lim dyrene fast på træet – Tip! Skal du være helt sikker på de sidder fast, er det en god idé at skrue dem fast med en skrue og en boremaskine.

Step 4: Hæng din super seje DIY knagerække med legetøjsdyr op på væggen. Jeg har valgt at hænge min skrå, men det er helt op til dig, hvad du gerne vil.

Step 5: Færdig! Du kan nu forkæle dig selv med et stykke chokolade og en god kop te, det har du fortjent 😉

 

Har du flere legetøjs/plastik dyr eller bare en hel masse andet legetøj liggende? 

I blogindlægget DIY lampe med legetøj kan du læse om hvordan du kan genbruge noget af det gamle legetøj til en sej lampe enten til dig selv eller til børneværelset.