Jeg tegner fordi jeg kan lide det.

Jeg tegner fordi det i en hektisk hverdag, giver mig ro og afløb for kaotiske tanker.

Jeg tegner for min egen skyld. Ikke for andres.

img_1608

 

Hvorfor tegner du? 

Jeg tegner fordi jeg kan lide at skabe og fortælle en historie, og give andre noget at tænker over.

Jeg tegner fordi det gør mig glad. Og det gør mig glad når jeg kan glæde andre.

Jeg tegner fordi jeg ikke kan lade være.

img_1563

Hvorfor tegner du?

Jeg tegner fordi jeg kan

Jeg tegner fordi jeg vil

 

Dette gav dig måske lidt at tænke over…

Det er vigtigt at vide hvorfor du tegner, og at du ikke bare gør det fordi du vil tjene penge på det, men at du rent faktisk tegner fordi det giver dig noget personligt.

Jeg tegner ikke fordi jeg vil tjene penge på mine tegninger. Jeg tegner for min egen fornøjelses skyld! Fordi Jeg ganske enkelt ikke kan lade være. Og hvis jeg en dag tjener et par skillinger er det blot en bonus. For Nej man skal heller ikke bare forære sin tegninger eller kunstværker væk! Man har brugt tid og lagt en masse arbejde og personlige tanker i dem.

Ja selvfølgelig er drømmen at kunne leve af at tegne, male og være kreativ! Hvem drømmer ikke om det? Men derfor skal man altså stadig have hjertet med. Og hvis man på noget tidspunkt mister gnisten, så bør man stoppe op, og tænke “Hvad skete der egentlig?  Hvorfor mistede jeg gnisten og glæden? Og hvad kan jeg gøre ved det? Kan jeg gøre noget ved det? Og det gælder altså uanset om det er ens levevej eller ej! Det gælder i øvrigt for de fleste ting vi foretager os i vores liv!

Så spørgsmålet er simpelt; Hvorfor tegner du? 

 

Tak fordi du læste med! 

Er du løbet tør for idéer? Og ved du ikke hvad du skal tegne? Du kan finde inspiration og få gode idéer til dine tegninger i et af mine mest populære blogindlæg; Hvad skal jeg tegne?