Stringart? Du har måske hørt om det, eller måske set en video eller 2 på facebook eller youtube med folk der laver Stringart. Det kan se utrolig kompliceret ud, men det er hvad man gør det til! Ønsker man at lave et kompliceret motiv, Ja så skal du holde tungen lige i munden, også er er det kan stringart være kompliceret. Men med simple motiver er det utrolig nemt. Så nemt at børnene kan være med. 

Fremgangsmåde til Stringart på en nem måde:

Du skal bruge: Et bræt, plade el. lign. i træ (ca 2-3 cm tykt) små søm (ikke alt for lange, og gerne med små hoveder) garn eller sytråd i forskellige farver alt efter hvor fint det skal være.

  1. Lav en skitse på et stykke papir. Du kan evt. printe dit motiv ud fra nettet. Det er dog vigtigt at dit motiv ikke er alt for detaljeret, jo flere deltaljer jo sværere er det.
  2. Læg papiret ovenpå din plade, der hvor du ønsker dit motiv skal være. Søm langs linjerne med ca. 1 cm mellemrum, mere eller mindre efter ens motiv.
  3. Når du har sat søm hele vejen rundt, er du klar til at tage papiret af.
  4. Bagefter sætter du garn rundt mellem sømmen, så de danner et mønster.
  5. Dit stringart billede Færdig!

Hunden til venstre er min første prøve på at lave stringart. Den har lidt småfejl, men sød syntes jeg nu alligevel den blev, og den pynter nu i min stue. Stringart nøglebrættet med ordet “KEYS” hænger i min gang. Den er jeg rigtig glad for. Snemanden er en gave.

Flere spændende DIY til din bolig:

 

Tak fordi du læste med. 

Husk du kan følge med på min Facebook side ART`N`DECORATION by Lærke Emilie

Ps: Jeg ville blive ekstra glad hvis du gav et like med på vejen!