img_1390
DIY LAMPE MED LEGETØJ

Når man når den alder, at man skal til at lære og læse, så fortjener man et rigtigt hygge læse hjørne, og en ny lampe!

En gammel lampe og noget brugt legetøj fik nyt liv i læse hjørnet, og det kostede ikke mere end en gang guldspraymaling, og noget limpistol.

Og knægten blev super glad!

Min søn er næsten lige startet i skole, og sørme om de ikke allerede i 0. klasse, skal både lære at læse, men også læse mindst 20 min. hver dag. Så for at opmuntre og give min søn lyst til at læse, så skulle han da have et læse hygge hjørne. Madrassen var hurtigt fundet sammen med et par puder, og bøgerne stod på reolen i forvejen.

img_1394
DIY LAMPE MED LEGETØJ

På appen Pinterest fandt jeg idéen til lampen, og vi begyndte straks at samle legetøj sammen. Sønnen kom selv med det legetøj, han syntes kunne være fedt til lampen, og som han alligevel ikke havde lyst til at lege med mere. Man kan også købe ofte købe et par biler eller dyr i genbrugen til forholdsvis billige penge.

Og da jeg først var i igang var den virkelig nem at lave. En god varm limpistol, også limer man ellers bare legetøjet på bunden af lampen. Men jeg vil da godt indrømme at alle mine perfektionist klokker bimlede og bamlede, og jeg var også mere end en gang ved at sige skidt pyt med det hele. Men til sidst lykkedes det alligevel at få et tilfredsstillende resultat. Så manglede bare en ordentlig gang spraymaling, og færdig!