Min søn har haft en lang periode med mange mareridt. Og efterhånden var det ved at være lidt hårdt, både for mor, men også for sønnen at få afbrudt søvnen, jeg ville enormt gerne hjælpe ham, men hvad gør man lige ved mareridt? 

Som barn lavede vi drømmefangere i skolen. Og min lærer fortalte os at indianerne troede på at drømmefangerne fangede de onde drømme og kun lod de gode drømme slippe igennem (om det er fuldstændig rigtig ved jeg ikke). Men det gav mig ideen til selv at lave en drømmefanger.

Du skal bruge: en mellemlægsserviet te (kan ofte findes i genbrugen til små penge, eller man kan selv hækle dem), ståltråd, perler, og sytråd.

  1. Flet ståltråd hele vejen gennem kanten af din mellemlægsserviet, Jeg har kørt igennem 2 gange, første gang uden perler anden gang med perler, dette er selvfølgelig valgfrit.
  2. Pynt med perler, fjer, eller hvad du nu har lyst til. Min er pyntet med genbrugs perler fra et kinesisk lykke armbånd, grønne perler (sønnens yndlings farve) og stjerner.
  3. Sæt sytråd i, og hæng op.

Sønnen blev enormt glad, og tror fuldt på at hans drømmefanger fanger de onde drømme. Og indtil videre er mareridtene (heldigvis) også væk.

 

Du er meget velkommen til at tage et kig forbi min facebook side ART`N´DECORATION by Lærke Emilie.