Houses 1
Houses 1 – Fri Fantasi

“Houses” er en samling tegninger i str A4 tegnet med Faber Castell Pitt artist pen brush. Det startede som en prøve, da jeg skulle afprøve mine nye tuscher, men er efterhånden blevet til en samling på 10 tegninger, og hvem ved måske kommer der flere til. I dette blogindlæg fortæller jeg om mine tanker omkring tegningerne, og hvorfor det endte med at blive til en lidt større samling. 

Houses 2 Venedig
Houses 2 – Inspirationsby Venedig
Houses 3
Houses 3 – Fri Fantasi

I hvert hus eller lejlighed bor der et menneske eller en familie. Ung, gammel, teenager, baby, tykke, tynde, sorte, hvide, gule, you name it,  alle er vi forskellige med hver vores mening, og hver vores sind. Alle er blevet opdraget på hver deres måde, og er blevet præget af deres omgivelser og kulturen omkring dem. Og selvom vi har boet ved siden af hinanden i mange år, oplever vi ikke verden på samme måde. Og alligevel bliver vi proppet i bokse, bokse der er formet ud fra de fordomme og meninger vi har om hinanden, og ikke mindst de fordomme og meninger samfundet har om os. Hvis du nogensinde har mødt en der har haft en fordom om dig uanset om det har været din størrelse, din hudfarve, din tro, eller noget helt andet, (eller måske har du selv nogle fordomme) så ved du godt hvad jeg snakker om.

Houses 4
Houses 4 – Fri Fantasi
Houses 5
Houses 5 – Fri fantasi

Nå men sagen er at da jeg sad den aften med min første tegning i samlingen af “Houses” slog den forskellighed mig. Jeg bor i en lejlighed i midtbyen, og der slog det mig. Vi bor alle under samme tag, (okay måske bor vi kun en 8 – 10 mennesker i min opgang) men selve tankegangen. Vi bor i de her kasser (læs huse, lejligheder, villa osv.) og det er ikke kun fysisk, men også i de bokse som resten af samfundet har proppet os i.

Houses 6
Houses 6 – Fri Fantasi

Der af blev tanken med de skæve og farverige huse født. Fordi vi ikke skal proppes i en firkantet kasse, men tværtimod skal ses og accepteres som unikke individer med hver vores forskelligheder, nogle måske mere skæve og farverige end andre. 

Nogle af tegningerne er inspireret af storbyer og seværdigheder, andre er blot fri fantasi.

Er du interesseret i at se mere, er du meget velkommen på min facebook side Art`n`Decoration by Lærke Emilie

Houses 7 - Randers
Houses 7 – Inspirationsby en gade i Randers
Houses 8 -Paris
Houses 8 – Fri Fantasi
Houses 9 - Australien
Houses 9 – Inspirationsby Operahuset Sydney
Houses 10 - Viborg Domkirke
Houses 10 – Inspirationsby Viborg Domkirke