This slideshow requires JavaScript.

Mine forældre havde dette maleri med rytteren der red gennem skoven hængende i deres nye sommerhus. De var ikke helt tilfredse med det, men i stedet for at smide det ud, spurgte de mig om jeg ville male det om. Og selvfølgelig ville jeg det.

Vi fik en snak om hvad de havde af idéer og hvilke elementer de eventuelt gerne ville beholde i det oprindelige billede, og ud fra det fik det gamle maleri et nyt liv. 

De blev utrolig glade for det færdige resultat, og nu passer det perfekt ind i omgivelserne.

For mig har det været en utrolig sjov og udfordrende opgave at skulle bibeholde dele i billedet, og samtidig få min egen måde at male på til at passe ind i den oprindelige malestil.

Du kan se mere fra min hånd på min Instagram @artndecorationblog (find link nederst på siden) og min Facebookside Art`n` Decoration by Lærke Emilie, og giver du et like med på vejen bliver jeg utrolig glad 😀

BESTILLINGSMALERI

Interresseret i et af mine unikke malerier? Så er du velkommen til at sende en pb via Facebook eller Instagram, og få mere at vide om det enkelte maleri. Fandt du ikke det du søgte? Har du et ønske om noget specifikt er du også meget velkommen til at skrive uforpligtende en pb med dine ønsker og tanker til motiv, farver og størrelser. Jeg er frisk på en udfordring! (og du har selvfølgelig ret til at takke nej, hvis det færdige maleri ikke bliver som du ønsker)

Du kan se et af de malerier jeg har malet på bestilling her: En maleproces – fra blankt lærred til færdigt maleri