En af de ting jeg arbejder hårdt på lige nu er portrætter i blyant.

“Øvelse gør mester”

Idéen kommer selvfølgelig af alle de her lækre kunstnere der bare kan det der med at tegne portrætter, så det ville jeg da også gerne bare lige lære. Men det er som med så meget andet ikke bare lige at lære. Det kræver faktisk utrolig meget øvelse, og jeg er slet ikke færdig med at øve mig endnu.

img_0829
Et af mine første portrætter, et portræt af en lille gadedreng

 Ved mange af mine første portrætter har jeg haft problemer med at få det til at ligne. Som sådan er jeg jo tilfreds med mit portræt af den lille gadedreng, men den vil bare ikke ligne, som jeg gerne vil have den til.

Men med lidt øvelse blev det bedre, og et par gode fif fra Klassisktegneogmaleskole.dk så begynder det efterhånden at blive helt godt og ligne lidt mere, det som det skal ligne.

img_0903
Portræt, blyant, lille glad pige

ØVE, ØVE, ØVE…

Og hvad er planen så med det? Første mål er at blive så dygtig at jeg kan tegne et vellignende men ikke nødvendigvis fotografisk portræt af manden min og jeg fra vores bryllup. Mål nr 2; det må tiden vise 😉