Det eneste du skal bruge til dine nye frugtposer er: Frugtposer i neutrale (læs kedelige) farver (dem kan du nemt sy selv med en rest stof og en snor, hvis du har bare lidt evner på en symaskine),  POSCA tusser (evt tekstil tusser) og et strygejern.

Min mor har syet frugtposer til sønnen, meen de var altså lidt kedelige. Så jeg fik den idé at vi da bare selv kunne tegne, og den var min søn selvfølgelig helt med på.

Jeg valgte at købe POSCA tusser i stedet for alm. tekstil tusser, men det er helt op til en selv hvad man foretrækker. Tekstil tusser kan helt klart findes utrolig billigt mange steder, og er helt sikkert den billigste løsning hvis man kun skal bruge dem til at børnene skal male deres egen frugtposer. Men jeg valgte altså POSCA, fordi de kan tegne på ALT (eller i hvert fald næsten alt), og er man kreativ giver det bare utrolig mange muligheder, fx kan de også bruges til at tegne på møbler, sten og lærred. Jeg har ikke fortrudt at jeg valgte at købe POSCA frem for alm. tekstil tusser. Derudover er POSCA også utrolig nemme for børn (i alle aldre) at bruge.

img_0879
Frugtposer; POSCA på tekstil

I følge POSCA´s egen hjemmeside skal tekstiler stryges på bagsiden inden brug, og må vaskes ved max 30 C. Det har jeg gjort og selvom de nu er blevet brugt og vasket mere end 1 gang, holder farven stadig.

Her er så det færdige resultat. BONUS: frugtposen er til at kende, da der ikke er nogen som har en magen til.

img_0891
Det færdige resultat
img_0889
Det færdige resultat

TAK fordi du læste med, du kan se meget mere DIY her på siden, eller på min Facebookside ART´n´Decoration by Lærke Emilie