I december 2016 fik jeg denne fantastiske opgave; et maleri med 2 ørne, en der flyver, og en som sidder i et træ, derudover var resten frit.

Her får i muligheden for et lille indblik i maleprocessen, fra blankt lærred til færdigt maleri.

Da dette var mit første store bestillings-maleri, var præstationsangsten dermed også på sit højeste. Det var utrolig vigtigt for mig at modtager var tilfreds med det færdige resultat, men også vigtigt at jeg selv blev tilfreds med det færdige resultat. Jeg havde aldrig malet ørne før, og derfor startede jeg også med skitsere ørnene, inden jeg påbegyndte maledelen.

Som i kan se blev 2 ørne til 3, en beslutning jeg selv tog, for at skabe ligevægt i maleriet, og som heldigvis også faldt i god jord hos modtageren. Det skal siges, at havde modtager ikke være tilfreds, havde jeg selvfølgelig ændret det, eller nok startet forfra, men engang imellem må man som “kunster” tage nogle beslutninger, og så må det briste eller bære som man siger 🙂

Det færdige maleri med 3 havørne

Det færdige maleri. Modtager blev utrolig glad og tilfreds med det færdige resultat.

 

BESTILLINGSMALERI 

Er du interesseret i at få malet et maleri eller tegning efter dine ønsker, så er du velkommen til at kontakte mig via FACEBOOK, så kan vi få en snak, om dine ønsker til motiv, farver og størrelser. Jeg tager gerne en udfordring op!

På min facebook side og min instagram kan du også se flere af mine tegninger, og malerier. – Find link nederst på siden.