Der er forår i luften, og på denne tid for ca et år siden friede min kæreste til mig, og vi blev gift i august 2016. Ventetiden op til brylluppet var lang, og jeg ville rigtig gerne lave en masse ting selv, men det er altså begrænset hvad man kan lave et halvt år før brylluppet. En af tingene ud over invitationer er bordkort.

Her er de bordkort som jeg valgte at lave til mit bryllup, de var nemme, men tog også lidt tid at lave, da der jo kommer en del gæster til sådan et bryllup.


Materialer: tøjklemmer, akrylmaling, en god tynd pensel, pap, limpistol, pailletter, tyl, glimmertape

Sådan laver du DIY bordkort til bryllup

  • Mal alle tøjklemmerne.  Hvide på den ene pind, og sorte/grå på den anden. Mal øjne, kinder og slips. Det er valgfrit om man vil male begge sider af tøjklemmen, men for det bedste finish, vil jeg anbefale dette.
  • Lav små slør til bruden. Jeg klippede små stykker, og rynkede dem sammen med sytråd
  • Lim slør og pailletter på, perler kan også bruges.
  • Klip karton i ønskede farve og størrelse. Ca 8- 10 cm lang, 5-7 cm bred, husk plads til tøjklemmen kan limes på.
  • Sæt glimmer tape, og navn på kortene inden du til sidst limer tøjklemmen fast.

 

DIY Bordkort bryllup

Inspiration til min DIY bordkort har jeg fundet her

Få mere inspiration til DIY bryllup

DIY bryllups invitation kan du læse om hvordan jeg lavede invitationerne til mit bryllup.

Og på DIY Sjov Gæstebog kan du læse om min lidt anderledes idé til en gæstebog.

Derudover valgte jeg at få hæklet min brudebuket, det gjorde min svigermor, og den blev virkelig utrolig smuk.