At være kreativ indebærer rigtig mange ting, og håndarbejde er selvfølgelig en af dem. Jeg havde aldrig troet, jeg skulle sige det, men som overskriften antyder, så er jeg begyndt at HÆKLE :O!!! Ja jeg er!! Efter lang tids “Nej det lærer jeg da aldrig”og ” Det har jeg ikke tålmodighed til” satte jeg mig det selv i hovedet at jeg da bare lige skulle lære at hækle UDEN hjælp! Ja for er der noget jeg ikke gider, eller har tålmodighed til, så er det når ALLE DE SUPERSEJE HÆKLERE, skal give lille lidt dumme mig en masse gode råd, og “du gør bare sådan og sådan” Og ja de gør det bare for at hjælpe, men for mit vedkommende kan det altså godt blive en smule irriterende.. 

I lang tid har folk sagt til mig at hækle bare er så meget nemmere end at strikke. Men er hækling virkelig nemmere end at strikke? JA det er! Tag det med dig fra en total nybegynder hækler! Og ja jeg har prøvet at strikke! Og det gik da nogenlunde, jeg fik da hæklet et kvart meget skævt tørklæde, og opgav! Det rakte min tålmodighed bestemt ikke til, og siden har jeg sagt til mig selv, at det der med at strikke og hækle, det har jeg hverken tålmodighed eller evner til, men så var det alligevel at jeg besluttede mig for ikke at opgive helt, og så skulle det der hækling da afprøves.

Og på kort tid er det blevet til 2 karklude, en lille pung, en lidt større pung, og den anden dag begyndte jeg på et lidt større projekt med at hækle små monstre!

16736690_10212357050104286_850607456_n

Ved hjælp af HÆKLERENS STORE TEKNIK-OG MØNSTERBOG, som jeg har lånt af min mor, så fik jeg startet lynhurtigt. Og når først basis-teknikkerne  er nogenlunde på plads, så er man virkelig lynhurtigt igang og kan hækle sin første klud.

 

 

 

16754492_10212356922781103_1427665128_n-1
Hæklet pung

Min hæklede pung er mit 3 forsøg med hækling.  Da jeg gerne ville have en pung med plads til til telefon og en plads til kreditkort har jeg lavet 2 “klude” i fastmasker, en lille og en stor, der bagefter er blevet syet sammen, og så har min søde mor hjulpet med at sy lynlåse i, så penge og mobil ikke falder ud 🙂

Mit nyeste projekt er at skulle hækle minimonstre! Indtil videre er kroppen færdig og jeg er lige gået i gang med benene. Et rigtig spændende projekt, som jeg glæder mig til at vise når det er færdigt.

16731123_10212356922821104_547119330_n
Projekt hæklede minimonstre

Hvis du kunne have lyst til at se mere, er du velkommen på Facebooksiden Art`n`Decoration by Lærke Emilie