Der skal ikke altid meget til at underholde børnene. Her var det en papkasse der fik nyt liv som bilvask til legetøjsbilerne.

Du skal bruge: En lille papkasse (Her er der brugt en brugt papkasse fra karoline tomatsuppe, maling, garnrester/klud, evt. tom køkkenrulle, et stykke pap, sekundlim

  • Mal papkassen den farve du ønsker. Her malet grøn, da det var den farve knægten ønskede.
  • Skær hul til vindue i den ene side (eller begge hvis dette ønskes
  • Klæb eller mal skilte. Jeg har brugt klæbefolie til at lave “BILVASK” skiltene med.
  • Hæng et klæde ved “indgangen” som bilerne kan kører igennem. Jeg har hæklet en lille klud, og sat fast med hæftemaskine. Man kan evt bruge en vaskeklud, eller hænge små stof/garnrester i stedet.

Du er nu nået et godt stykke af vejen og bestemmer selv, hvor meget mere du vil gøre ud af resten. Min søns ønske til den nye bilvask, var at der skulle være noget i siderne og i loftet, der kunne “vaske” bilerne, ligesom i en rigtig bilvask.

 

Her er min løsning til at få vasket bilen.

  • Jeg lavede 2 pomponer, som jeg limede fast med sekundlim i siderne på pap kassen.
  • Jeg klippede en tom køkkenrulle til, så den passede i længden på pap kassen.
  • Klippede et 2 stykker pap med “frynser” i samme længden som køkkenrullen, og satte det fast på køkkenrullen med lim. For et finere “finish” brugte jeg igen klæbefolie omkring toiletrullen. Herefter satte jeg den fast på pap kassen, og wupti legetøjsbilerne kan nu vaskes!

Credits til min søn, der kom hjem fra børnehave med pap kassen, og satte moren på arbejde 🙂

Er dit barn vild med biler? Så kunne disse idéer måske have din interesse 

 

God fornøjelse!

PS; Du er velkommen til at give min facebookside et like, så vil jeg blive rigtig glad 🙂 Til gengæld får du eksklusiv adgang til nye spændende DIY direkte på din facebook ;D