Kombiner en eftersårstur i skoven med en nem DIY!

Du skal bruge: 

  • lille pose (jeg brugte en 4 liters frysepose)
  • pap (farver rød, grøn, hvid, eller dem du nu selv syntes)
  • lim (almen hobbylim)
  • små elastikker
  • tape
  • en saks
DIY Efterårs Ugle

Gå en tur i skoven, nyd den friske luft og fyld samtidig din pose med efterårets blade.

Når du kommer hjem: Luk luft ud af posen og luk den med et stykke tape, fold lukningen ind under og sæt fast med tape. Vend posen om (så bunden af posen bliver uglens hoved, og lukningen bliver hale) Sæt et elastik fast i hvert hjørne af uglens hoved til ører. (evt sæt et lille silkebånd på for et mere feminint look). Klip øjne, næb, fødder og vinger ud i pap, og lim på.

BONUS: De er så nemme at børn også kan være med, min søn på 5 år har lavet uglen til højre.

Ideen er fra min svigermor, der havde sådan en ugle til at stå.

Hvad skal vi lave? Mangler du flere idéer til kreative aktiviteter med børn i efteråret? Du kan finde mere inspiration under menupunktet Decoration – DIY – kreativ med børn eller måske i et af de her blogindlæg:

 

God fornøjelse!