Efter min 30 dages tegneudfordring har min kreative hjerne kørt på højtryk, og det har sat utrolig mange tegne og maleprojekter i gang. Jeg er blandt andet startet på en del akrylmalings projekter, derudover har jeg været i gang med akvarel og sørme om jeg også har nået at aflevere min opgave for lektion 10 på mit online tegnekursus! Så jo der sker en hel masse, men lysten til at vise det frem på Facebook har tilgengæld været lille. Ikke fordi jeg ikke er tilfreds med de ting jeg tegner, men efter min 30 dages tegneudfordring havde jeg ærlig talt brug for at lukke mig inde i min egen verden, og finde ud af hvad jeg skulle med min ny tilegnede viden omkring egne evner. Desuden har jeg på den personlige front haft travlt, da jeg lige har gennemført webmarketingskursus, og skal starte i nyt job. (Yaay Hurra for mig! 🙂

Her får i lige et par af mine i gangværende projekter, nogle mere færdige end andre.

I gang med nyt akrylmalings projekt str. 30*40
Næsten færdig, akryl str 30*40 cm , Skovkvinde
Projekt Stor blyantstegning, str 40*50 cm af skib