Sidste udfordring: Tegn et lykønskningsbanner, og klap dig selv på skulderen!!! 

Yaaay! Jeg klarede det! 30 tegninger, 30 udfordringer på 30 dage! Jeg er stolt! 

Og hvor har jeg lært meget; om mig selv og om min tegning, om hvad der motiverere mig og hvad der ikke gør. Jeg har bevæget mig og udviklet mig både kunstnerisk og personligt. 

På det personlige plan har jeg udviklet min vilje og selvtillid. Jeg har indimellem været ved at give op, og tænkt det kan jeg simpelthen ikke tegne. Men viljen var der, og den hjalp mig et godt stykke hen af vejen. 

Jeg har lært at sige til mig selv, at det kan godt være den her tegning ikke var god nok, men måske er den i morgen, faktisk har det i mange tilfælde vist sig at være rigtigt. Nogle af de tegninger jeg har lagt op, har jeg bestemt ikke været stolt af. Men det har lært mig, at det er okay at ALLE mine tegninger ikke er perfekte. Det er okay, fordi man lærer af sine fejl og uperfektheder. Og jeg er stadig i læringsprocessen med mange ting tegnemæssigt og kunstnerisk. 

Kunstnerisk er jeg blevet mere pejlet ind på hvad min tegnestil er. Jeg har fundet en lille stykke mere af mig selv i tegningen, og fundet de steder hvor jeg skal lægge min energi fremover. 


30 tegneudfordringer på 30 dage. Her er slutresultatet. 30 meget forskellige tegninger. 30 meget forskellige udfordringer. 30 tegneerfaringer rigere. 

Jeg vil gerne sige tak for opbakningen til jer der har fulgt med. Jeg håber i har nydt “rejsen”. Skulle nogen derude være blevet inspireret til selv at begynde en “Drawing Challenge” findes de i utrolige mange forskellige udgaver og kan nemt findes på Google.