Lunte, tegnet med farveblyant

En af de sidste udfordringer: Tegn et kæledyr 

Her et forsøg på at tegne min og mine forældres hund Lunte. Jeg er egentlig ikke helt 100 procent tilfreds med denne her tegning. Jeg syntes, den mangler lidt i øjnene, den mangler lidt af dens livligere personlighed. Og alligevel syntes jeg der er nogle gode ting, nogle ting der er helt rigtige. Den ligner i hvert fald en hund, og det er da første skridt på vejen. Men min mor har altid sagt at øvelse gør mester, så jeg må jo bare prøve igen.

 Jeg har altid syntes at det er svært at tegne kæledyr. Det er ikke nemt at få dyrets personlighed med i tegningen, og jeg har stor respekt for dem som kan. Det er bare ikke det jeg kan, lige nu. Måske jeg får det lært med tiden. 

Nu er det sidste dag i morgen, og jeg laver med sidste tegning en lille opsamling på hvad jeg har fået ud af forløbet, og hvad jeg vil bruge det til. Måske du kan blive inspireret.