For et par dage siden skulle jeg tegne et musikinstrument. Jeg fortalte en del om mig selv, og mit forhold til musik. 

Hvis i ikke har læst det, kan i læse det her: https://artndecorationblog.wordpress.com/2016/09/07/dag-9-30-day-drawing-challenge/

Udfordringen i dag: Tegn en musiker

Mine tanker har kredset om Hvad er en rigtig musiker? Og Hvad forbinder jeg med det at være musiker? 

Jeg forbinder ikke en rigtig musiker med, hvem der har flest likes på Facebook eller det største publikum. Det er ikke nødvendigvis ham, der bliver spillet mest i radioen, eller hende som stiller op i diverse tv-programmer.  

For mig er en musiker, den der har den største kærlighed til musikken. Den som har modet til at sætte sig der helt alene med sit instrument foran et publikum på størrelse med en to-krone, og bare spille som om han aldrig har gjort andet. For mig er en rigtig musiker, den der har viljen til at fortsætte, fordi han/hun elsker det. Ikke fordi det giver gode penge eller fordi de skal øve sig, men ganske enkelt fordi de elsker det, og har det sjovt, mens de gør det.