Dagens udfordring: tegn et kranium! 

Min første tanke omkring denne udfordring var “det kan man da ikke! Altså Jeg elsker at nyde en god krimi både på bog og i fjernsynet. Specielt krimiserien “Bones” er blandt mine favoritter. Hvilken er din? 

Som titlen på min favoritserie antyder vises der en del knogler, og andet klamt snask  (hvis du forstår hvad jeg mener!) Faktum er at det ikke rører mig en dyt at se hverken knogler eller døde mennesker på fjernsynet, men ligefrem tegne et kranie. Det var ikke mig, og det bliver det nok heller aldrig.

Men i gang det skulle jeg, og endnu en gang var Google min bedste ven! Jeg brugte dog lidt samme teknik som fra zombien, og Google så “Skull” for detaljerne. 

Hvis du ikke har læst om zombien kan du finde den her: 

https://artndecorationblog.wordpress.com/2016/09/05/dag-7-30-day-drawing-challenge/