Som i nok kan gætte var næste “challenge” at tegne et instrument.

Dem som kender mig, ved at jeg har spillet blokfløjte en stor del af min barndom/ungdom, og også nåede at spille på et ret højt niveau. Jeg stoppede for næsten 5 1/2 år siden. Det er ikke noget, jeg praler af. Det er ikke noget, jeg normalt snakker eller skriver om. Men da det er grunden til dagens tegning, vil jeg gøre i dag.

Jeg fik min første blokfløjte som 9 årig, det var en julegave, og jeg var både stolt og glad. Sommeren efter startede jeg til blokfløjte ved musikskolen. Jeg brugte en stor del af min tid på blokfløjten, og i en alder af 14 år startede jeg på talentlinjen. Som 15 årig startede jeg på MGK (musikalsk grundkursus) med en drøm om at komme på musikkonservatoriet.

Det var også her en stor del af mine psykiske problemer startede. Jeg tvivlede på mig selv, og mine evner. Det udviklede sig ret hurtigt, og da jeg også blev ung mor, voksede mit dårlige selvværd. Jeg blev syg med en depression, og måtte holde orlov efter blot 1 1/2 år på MGK. Det er her min musikhistorie slutter. Jeg kom aldrig rigtigt i gang på blokfløjten igen. Jeg fik diagnosen skizofreni, og har været igennem en lang kamp som blokfløjten ikke blev en del af. Men måske en dag bliver blokfløjten og musikken en del af min hverdag igen, ligesom mine andre kreative evner er det.

Tak fordi du ville læse med, og jeg måtte dele min historie. I morgen skal jeg endnu en gang ud af min komfortzone, da jeg skal tegne et kranium!!!