Færdig resultat !

Tegn en dinosaur! var dagens udfordring. Hvem elsker ikke dinosaurer? De er nogle fascinerende væsner. Her i hjemmet er knægten selvfølgelig også ret vild med dem, dog har mor her ikke givet ham lov til at se Jurrasic Park endnu, selvom det er en af mine ynglingsfilm! 

Med mange ynglings dinosaurer at vælge i mellem blev dagens tegning af en Tyrranosaurus Rex tegnet med blyant og akvarel str A4. Man kan selvfølgelig godt se på min tegning at der i dag både har været mere tid og overskud til at tegne. Der er lidt flere detaljer med, i forhold til de dage hvor overskuddet har været i bund, og jeg er også selv mere tilfreds med det færdige resultat. 

In the making!

Her et lille billede fra dagens proces, først blyant, derefter malet med akvarel. 

Tal for nu! Håber i fortsat vil følge mig i min Drawing Challenge. 

Giv gerne et like med på vejen!