Dagens udfordring: Tegn en superhelt 

En utrolig sjov tegneudfordring, der førte til en del snak i vores lille hjem. Drengene havde i hvert fald deres favorit superhelt! Sønnen var vild med både Spiderman og Batman, mens mandens favorit selvfølgelig var Superman! Jeg har aldrig haft en favorit superhelt, så det blev pludseligt svært at vælge. Skulle det var Superman, Spiderman, Batman eller måske en helt tredje?

I stedet for at vælge en bestemt superhelt, brugte jeg så lidt tid på at tænke over hvad alle de her superhelte egentlig har til fælles og hvorfor vi egentlig er så fascineret af dem. Og hvad er det egentlig med de der superhelte og deres kvinder, og ikke mindst kærligheden? Hvad er en superhelt? Og mangler vi egentlig ikke nogle flere kvindelige superhelte? 

Al tænkningen blev til den her (ret klassiske) superhelte tegning af superhelten der lige har reddet sin skønjomfru fra skurken.

Måske næste superhelte tegning skulle være af en kvindelig superhelt!?