Dagens udfordring: Tegn en strand

Ja det blev så dagens tegning. En skøn opgave, jeg dog ikke har fået brugt den tid på som jeg gerne vil. Denne tegning kunne jeg nok godt have brugt ent par timer mere på, men i dag var så bare en af de dage hvor der ikke var nok timer i døgnet, så derfor er det lidt sparsomt med detaljerne. Stranden har altid været mit ynglingssted, om det har været det ene eller det andet sted har på sin vis været ligegyldigt, bare det at gå en tur langs strandkanten og nyde den friske vind, og den ro det giver, er ganske enkelt et fantastisk frirum fra byens travlhed. Den ro tænkte jeg på da jeg tegnede, jeg er dog ikke helt tilfreds, som sagt kunne jeg godt have brugt et par timer mere i dette døgn. 

Dette blev så et lidt sent indlæg, men det var nu skønt ovenpå en lidt stressende dag, at kunne geare helt ned med at tegne lidt. 

Fortsat god aften til alle jer derude!