Udfordring 2: Tegn en bog 

Ja det er så tegning nummer 2, dejligt med en lidt mere neutral udfordring. 

I dag var det dog lidt hårdt at komme i gang. Med en hel dag på kursus, og en god omgang hovedpine, var det ikke lige tegning der stod øverst på min to do liste.  Og i går kørte der selvfølgelig igen en masse tanker. Det kan virke let at tegne en bog, men jeg syntes hele tiden at det ikke bare var en bog. Den skulle jo og gerne se flot ud,og måske endda udtrykke noget kunstnerisk, for er det ikke det alle forventer?  og igen flyver tankerne, om det er godt nok bare at tegne en bog ? Men det er det jo, for det er jo en “opgave” der skal løses, og igen burde jeg jo ikke tænke på hvad andre tænker. 

Til sidst kom jeg da i gang, og jeg er helt ok med resultatet. Ingen kan i hvert fald være i tvivl om at det er en bog.