Første udfordring: Tegn dig selv! 

Så her er den! Min tegning af mig selv.

Dem der kender mig vil måske tænke det ikke ligner mig, hvor er brillerne og det lange hår? Forklaringen er at dette er nok nærmere en fortolkning af mig, Mit tænksomme kreative og til tider lidt tossede jeg. En fortolkning af mine følelser, når jeg viser andre mine tegninger, om det er i den virtuelle verden eller in real life.

Når jeg viser andre mine tegninger, har jeg altid allermest lyst til at blive et med væggene omkring mig, og først komme frem når mine tegninger igen er gemt væk. Primært er det selvfølgelig fordi jeg er utrolig usikker mig selv, og mine evner. Er jeg god nok ? De fleste siger “Tro på dig selv” og “Ikke ALLE behøver at kunne lide dine tegninger”, og det er fuldstændig sandt, ikke alle behøver at kunne lide mine tegninger, men det er bare nogen gange nemmere sagt end gjort.

Og når det er sagt, bliver dette helt sikkert et af de sværeste oplæg jeg nogensinde kommer til at lægge ud, men når det er gjort, vil jeg klappe mig selv på skulderen, og gå ud og lave mig en kop dejlig varm te at dulme nerverne med!