13672205_10210147572468726_1452741959_n
Øvelser, skravering af æbler, stregskravering til venstre, zigzag skravering til højre og i midten er krusedulle skravering.
tegnekursus lektion 6
Min aflevering for lektion 6 var denne giraf. Temaet var selvfølgelig skygger og skravering.

Dette indlæg handler selvfølgelig om lektion 6 i mit online tegnekursus (2016). Jubiii, så er jeg halvvejs, og har kun 6 lektioner tilbage! Det er helt vildt at tænke på. Da jeg startede var jeg meget i tvivl om jeg kunne holde gejsten oppe, eller om jeg måtte opgive på halvvejen, så dette er virkelig en milepæl for mig. Læreren på kurset har været super god i sin feedback og har været så godt til at opmuntre, når man selv syntes man er gået i stå, eller lektionen ikke er gået helt som man gerne selv ville.

Denne lektion handlede om skravering af skygger, altså en opfyldning på lektion 5, der omhandlede de bløde skygger. Vi skulle i denne lektion øve hver enkelt metode at skravere på og derefter lave en tegning hvor vi så vidt muligt brugte alle 3 skraveringer i en kombi med de bløde skygger! Og puha en opgave! Den virkede måske en smule uoverskuelig til at begynde med, men da jeg først var i gang, gik det hele jo bare super godt.

PT: er vi midt i en sommerferie, og jeg står og skal giftes til august, og i den forbindelse er jeg i gang med en hel masse DIY, men alt dette må vente med at blive afsløret 😉 Så i må lige nøjes med lidt få indlæg her det næste stykke tid, men så har jeg også lovet mig selv, at jeg nok skal være mere aktiv her på bloggen 😉

Husk at følge med på FB Art n Decoration by Lærke Emilie