Hvad skal jeg tegne? Et spørgsmål man som mor, ofte får af sine børn, men også et spørgsmål man som tegner ind i mellem stiller sig selv. Jeg har ofte lysten til at tegne, men ved ikke altid lige hvad jeg skal tegne. Ofte spørger jeg kæresten, hvad han syntes, jeg skal tegne, men for det meste kommer han med enten barnlige eller platte idéer!!! (Intet ondt om ham, men hvor kan det bare være træls, når man virkelig mangler en god idé, måske kender i det?)

Efterhånden har jeg lært at finde min inspiration andre steder. Jeg er b.l.a. stor fan af disse facebook sider:

  •  Wild life and Nature Pictures – Her lægges der dagligt billeder op af dyr og natur 
  • Art People Gallery  – Her får jeg inspiration af andre kunstneres værker og skulpturer
  • Art and colors – Endnu en side hvor der dagligt lægges billeder op af natur og dyr
  • Insider Art – En super god side, hvor jeg ofte bliver inspireret af andre meget dygtige kunstnere, De har også en facebook, hvor de deler alt lige fra kunst til mode.

På disse sider finde jeg ofte inspiration til mine tegninger. Jeg ser opslagene/billederne på min forside på facebook, også tager jeg ganske enkelt et skærmbillede af det billede, jeg ønsker at tegne. Så er det pågældende billede er gemt til det tidspunkt, hvor jeg har brug for det.

Derudover finder jeg ofte idéer fra ting omkring mig, en skulptur jeg møder på min vej, eller på en tur i skoven, bestemte situationer, følelser og mennesker. Det kan være en rigtig god idé at tage billeder, når du alligevel er af sted.

BONUS: For mange kan det være en fordel at lægge billederne i et bestemt album på din telefon (eller hvad der nu kan fungere for dig), så du altid nemt kan finde tilbage til billederne og få inspiration til dine tegninger.

Du er også velkommen til at finde inspiration på min Facebook side Art`n`Decoration by Lærke Emilie 

Eller du kan følge med på Instagram: søg efter @artndecorationblog.com

img_2450
Inspirations billede fra FB siden Wild life and Nature pictures
img_2537
Min tegning