Tegnekursus lektion 5 Omhandlende skygger, men også handlede rigtig meget om hvordan man bruger sine tegneredskaber rigtigt. Skygger er nok noget af det, jeg syntes er sværest at arbejde med, fordi skyggen hele tiden bevægede sig, alt efter hvordan man selv flytter sig. Så fik jeg flyttet sig lidt for meget til højre i forhold til figuren var skyggen en helt anden.

Første øvelse: Æble med skygger, der primært handlede om at lægge en skyggegrund og arbejde ud fra det.

Øvelse 2: selvvalgt motiv med skygger. Jeg valgte en elefantfigur fra elefant parade, og undlod så mønstret på elefanten, da øvelsen jo udelukkende handlede om skygger. Denne tegning blev også min aflevering opgave, som jeg fik stor ros for.

I får lige et link til den online tegneskole: http://www.klassisktegneogmaleskole.dk/

Husk at sende et like til Facebooksiden  Art`n`Decoration by Lærke Emilie