I 2016 tog jeg et tegnekursus og lektioner 5 omhandlede skygger, men handlede også rigtig meget om hvordan man bruger sine tegneredskaber rigtigt. Skygger er nok noget af det, jeg syntes er sværest at arbejde med, fordi skyggen hele tiden bevægede sig, alt efter hvordan man selv flytter sig. Så fik jeg flyttet sig lidt for meget til højre i forhold til figuren var skyggen en helt anden.

Øvelserne og opgaverne har lært mig meget om skyggernes kunst, og hvordan vi kan lege med skyggen når vi tegner. Det kræver en masse øvelse at blive dygtig. På dette kursus fik jeg de vigtigste grundredskaber til at øve videre og blive bedre.

Første øvelse: Æble med skygger, der primært handlede om at lægge en skyggegrund og arbejde ud fra det.

Øvelse 2: selvvalgt motiv med skygger. Jeg valgte en elefantfigur fra elefant parade, og undlod så mønstret på elefanten, da øvelsen jo udelukkende handlede om skygger. Denne tegning blev også min aflevering opgave, som jeg fik stor ros for.

I får lige et link til den online tegneskole: http://www.klassisktegneogmaleskole.dk/

Husk at sende et like til Facebooksiden  Art`n`Decoration by Lærke Emilie