Efter et indlæg på min facebook side, har mange undret sig over hvad de 30 sorte toiletruller skulle bruges til. Her er svaret. En garage til min søns små metalbiler. Min søn er som mange andre drenge vild med biler, og hans biler skulle da have en garage. Idéen har jeg set et eller andet sted på nettet, og jeg kunne da ikke lade være med at tænke at det skulle afprøves.

Jeg har brugt:

  • 1 tom papkasse (skotøjsæske el lign kan bruges. Jeg brugte en papkasse fra et sted jeg bestilte sko)
  • Mellem 43 og 50 tomme paprør fra toilet/køkkenruller. (Jeg brugte både toiletruller, og køkkenruller. Køkkenrullerne delte jeg i 2 med en hobbykniv, vi skar også en Pringles (chips) dåse over, så han fik 2 lidt større huller til traktor og større racerbiler)
  • Akrylmaling i forskellige farver (til at male sider og paprør)
  • Hobbylim, og hobbykniv

Jeg skar siderne af papkassen af, malede den med akrylmaling, og fyldte paprør indeni. Det er utrolig nemt, og knægten blev rigtig glad.

Husk at følge med på facebook Art`n`Decoration Facebook

Tusind tak til mine forældre som hjalp til med indsamling af paprør.