Da min søde kæreste og jeg skal giftes til august har jeg selvfølgelig været i gang med at lave nogle fine invitationer. Og da alle invitationer nu for længst er delt ud, kommer lige lidt inspiration og fif til alle der gerne vil lave deres egne invitationer.

At lave sine egne invitationer kræver tid, for ja det tager tid at skal klippe, skære, og lime, men når man er færdig er det hele arbejdet værd.

Godt i gang!

Jeg tegnede motivet af brud og brudgom på et lille papir og scannede ind på computeren, hvorefter jeg redigerede størrelsen, så de blev den størrelse jeg syntes var passende. Derefter skar jeg motivet ud med skalpel. Hjertepapiret er købt i Tiger og målt op og derefter revet i kanterne. Lys Blå karton købt i panduro Hobby, blev skåret til så de passede med en dobbel 10*15 cm. Dette kan også købes så man kun selv skal folde, men det er lige lidt dyrere end hvis man køber et stort karton og selv skærer. Glimmerbånd til kant fandt jeg i netto til 10 kr. Og bryllupsklistermærker også købt i panduro Hobby til 10 kr.

Det færdige resultat

Det færdige resultat blev så fin og enkelt, og jeg er virkelig glad for at jeg brugte tiden på det.