Yaay, så fik jeg gennemført lektion 3, og bestået med rigtig fin feedback.

Lektion 3 var om formtegning. Det var en lektion som jeg fandt forholdsvis nem i forhold til konturtegningen. I formtegning starter du med en grundform, og lægger derefter de mindre former i dit motiv ind. Til sidst lægger vi konturer og detaljer på.

tegnekursus lektion 3
Her får i lige et billede af min formtegning, lektion 3 opgave 1

 

Lektion 3 opgave 2 var en fri iagttagelses tegning. Denne opgave handlede primært om bare at tegne hvad vi nu havde lyst til, og gerne bruge de teknikker vi indtil videre havde lært på kurset. Jeg valgte at tegne denne konkylie, hvor jeg både kunne gøre brug af den nytillærte formtegningsproces og øve konturtegningen.

Det var en opgave der kom for mig på det helt rette tidspunkt, for ja man kan godt køre lidt død, når man konstant skal tænke en bestemt teknik.

tegnekursus lektion 3,1
Lektion 3 opg 2 Fri iagttagelses tegning, Konkylie

Hvis nu der skulle sidde nogle derude, som tænker det der tegnekursus lyder da meget spændende, så kan i finde mere info på http://www.klassisktegneogmaleskole.dk