Livet handler om at udfordre sig selv, og det har jeg gjort i dag.

Min søde kæreste Jonas er en dygtig amatør/fritidsfotograf, og længe har vi snakket om at det kunne være sjovt, hvis jeg kunne prøve at bruge et af hans fotografier i et af mine malerier/tegninger.

Dette blev resultatet.

Mit maleri til venstre, og Jonas fotografi til højre

Dette er et af mine ynglings fotografier, som Jonas har taget. Jeg elsker den blå farve vandet har. På mit billede er den blå farve blevet knap så kraftig og jeg har valgt at tilføje lidt lysere farver, for at få et mere drømmene/eventyragtigt udtryk. Når jeg kigger på de her billeder, kan jeg ikke lade være med at tænke på H.C. Andersens eventyr om Den grimme ælling som bliver til en smuk svane. Mit maleri ligner ikke Jonas` fotografi 100 %, og det er heller ikke meningen. Men når man tegner/maler efter fotografier, så har man også en slags respekt, og det er også derfor, at det er så svær en udfordring. Jeg ville gerne at fotografen var tilfreds, men jeg ville også gerne sætte mit eget præg på maleriet. Jeg føler, at jeg har bevaret en del af fotografen i mit maleri, men også at jeg fik sneget en del af mig. Og jeg fik selvfølgelig endnu en gang øvet mig på konturtegning.