Velkommen til Art`n`Decoration bloggen!

Da jeg i et års tid har haft en side på facebook, hvor jeg viser en del af mit kreative univers, har jeg længe gået med tanken om at starte en kreativ blog, hvor jeg kunne uddybe mine kreative tanker og ting der sker i min hverdag. Jeg ville gerne vente til at jeg havde tiden og ikke mindst overskuddet til at få min blog godt fra start. Den tid blev så nu.

Min blog ville komme til at køre sideløbende med min facebook side Art`n`Decoration Facebook

På facebook vil der fortsat blive lagt billeder op af mine ting, og man vil her på bloggen kunne følge mine tanker, arbejdsprocesser, og meget mere.

Jeg håber selvfølgelig i vil følge mig på min rejse gennem det kreative, og måske kan i få lidt inspiration.

De næste par dage vil der komme nogle spændende indlæg op, hvor jeg bl.a. vil fortælle lidt om mine tanker omkring det tegnekursus jeg er startet på for nylig, og en hel masse andet.